Je bekijkt nu Honden gedragsproblemen oplossen met Kong Hondenspeelgoed

Honden gedragsproblemen oplossen met Kong Hondenspeelgoed

De inspiratie achter het klassieke rubberen Kong hondenspeelgoed was een rubber auto-onderdeel. Een wanhopige eigenaar gooide dit op een dag naar zijn blaffende hond om hem stil te houden. De hond vond het zo leuk om op zijn nieuwe doe-het-zelf-speelgoed te kauwen dat het Kong-hondenspeelgoed kort daarna werd geboren. Gebaseerd op een soortgelijk ontwerp en met hetzelfde industriële rubber.

Kong-speelgoed is ongelooflijk divers in hun gebruik. Ze kunnen dienen als kauwspeelgoed, ophaalspeelgoed, dispensers voor hondensnoepjes of zelfs als druppelvoeders. De hoge waarde die de meeste honden aan hun Kongs hechten, maakt ze ook tot perfecte trainingsbeloningen.

Kong Hondenspeelgoed: Gedragsprobleem of natuurlijk instinct?

De meeste dagelijkse ‘problemen’ met hondengedrag bestaan ​​simpelweg omdat we een wild dier uit hun natuurlijke habitat hebben gehaald. We verwachtten dat ze zich zouden aanpassen aan onze huizen en levensstijl. Daarbij geven we ze geen alternatieve manieren om hun natuurlijke hondengedrag te uiten. Het unieke Kong-speelgoed kan je helpen veel van deze problemen op te lossen!

Hondenspeelgoed Kong

Kauw daar niet op!

Honden houden ervan om te kauwen. Veel volwassen honden hebben nog steeds een sterke drang om te kauwen. De grote kaken van volwassen honden kunnen korte metten maken met jouw waardevolle bezittingen. Je hond zal geen onderscheid maken tussen stinkende oude pantoffels en je gloednieuwe designerschoenen. Je zult hem duidelijke alternatieven moeten geven, zoals bijvoorbeeld een knuffel Kong-speeltje.

Agressie omleiden met Kong Hondenspeelgoed

Een prikkelbare puppy die bijt of opspringt wanneer hij te veel gestimuleerd wordt, kan vaak van het probleemgedrag worden afgeleid door te spelen met een favoriet speeltje. Een spelletje ruk of apporteren is meestal een betere methode om overtollige energie te kanaliseren in plaats van te proberen uw hond te laten zitten of blijven – een echte uitdaging voor de zelfbeheersing van een hond.

Als je een nerveuze hond hebt die slecht reageert op vreemden, maar heeft geleerd zijn Kong te aanbidden, kun je het speelgoed gebruiken om de barrières te slechten. Moedig vreemden aan om de Kong in een apporteerspel te gooien. Op deze manier kunt u uw hond opnieuw conditioneren om de nieuwe persoon te accepteren als een leuke nieuwe menselijke vriend die begrijpt hoe geweldig Kongs zijn!

Hond blaffen

In het wild jagen honden en wolven over uitgestrekte gebieden, vaak het grootste deel van de dag in beweging. Uw hond die non-stop blaft, is vaak een teken van verveling bij energieke honden die niet genoeg uitlaatklep krijgen voor hun natuurlijke energievoorraad. Als u geen tijd heeft om de hele dag met uw hond in het park door te brengen, zijn er speelgoed waarmee u uw hond de hele dag bezig kunt houden en hem mentaal en fysiek kunt stimuleren met de belofte van eetbare beloningen.

Probeer een Classic Kong te bekleden met wat pindakaas of geef jouw hond een plastic Kong Wobbler dispenser voor hondensnoepjes (links) die is ontworpen om lekkernijen uit te delen terwijl uw hond ermee door het huis duwt en poot. Het rolt rond en wiebelt onvoorspelbaar, waardoor een spannende ‘achtervolging’ voor uw hond ontstaat!

Verlatingsangst

Honden zijn roedeldieren en brengen heel weinig tijd alleen door in het wild. Hierdoor hebben veel honden een grote angst voor isolement en verlating. Dit uit zich in verlatingsangst en gedragsproblemen zoals blaffen, plassen in huis en destructief kauwen. Je kunt je hond trainen om alleen gelaten te worden door eerst voor zeer korte tijd weg te gaan. Als je het huis door verschillende deuren binnenkomt en verlaat, kan dit jouw hond helpen om zich te settelen. Het helpt ook om meerdere keren per dag het ‘vertrekritueel’ uit te voeren zonder echt ergens heen te gaan (sleutels oppakken en jas aandoen enz.),

Wanneer je je hond verlaat, geef hem dan een zeer aantrekkelijk snoepdispenserspeelgoed. Een knuffel Kong is een van de meest populaire items die hiervoor worden gebruikt door eigenaren en trainers. De unieke vorm betekent dat jouw hond enige tijd nodig heeft om al het lekkers naar binnen te halen. Vooral als je de zijkanten insmeert met pindakaas of nat hondenvoer en de Kong een paar uur in de vriezer legt.

Wat stop je in de Kong hondenspeelgoed van je hond? Laat ons weten wat je favoriete Kong-recepten zijn in de reacties hieronder.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie